lichtadvies & lichtregelsystemen

Deskundig lichtadvies

Voor een deskundig lichtadvies bent u bij Domotica Vormgevers aan het juiste adres. Geavanceerde lichtregelsystemen zorgen ervoor dat u met één druk op de knop een aangename sfeer in huis creëert. De deskundigen kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van led verlichting en hoe led kan bijdragen aan een prachtige sfeer in uw woning.

Het beste moment voor lichtadvies of voor de aanleg van lichtregelsystemen, mediacentra en audio systemen is vóór de bouw van een pand, of voordat een renovatie aanvangt. Maar natuurlijk zijn de medewerkers van Domotica Vormgevers deskundig genoeg om op elk gewenst tijdstip een mooie lichtsfeer voor uw woning te ontwerpen.

Veel meer dan lichtregelsystemen

Naast het geven van lichtadvies en het aanleggen van lichtregelsystemen, staat Domotica Vormgevers ook bekend om haar deskundigheid op het gebied van multi room audio en domotica. U bepaalt zelf welke muziek er gespeeld wordt in de verschillende ruimtes van uw woning, en regelt zaken als beveiliging, multimedia en toegangsverlening met één eenvoudig bedienbaar totaalsysteem.

Maak een afspraak

Domotica Vormgevers heeft een uitgebreide showroom aan de Haagweg in Breda. Onze technisch interieurarchitecten zijn echter niet altijd aanwezig! Veel van onze projecten hebben aandacht op lokatie nodig, vandaar dat zij niet altijd in de showroom aanwezig zijn. Wij raden u dan ook aan een afspraak te maken. Zo bent u gegarandeerd van deskundig advies.

Mail ons voor het maken van een afspraak of bel met 076 – 522 58 50.