Schakelmateriaal

Wenge hardhout schakelmateriaal
 
 

Edelstaal schakelmateriaal
 
 

Strak schakelmateriaal
 
 

Schakelmateriaal

Bij Domotica Vormgevers vindt u schakelmateriaal individueel en anders. Unieke vormen en buitengewone materialen zijn de kenmerken van onze collecties. Een concept voor moderne mensen die bewust op zoek gaan naar rechtlijnige, maar toch elegante vormgeving gecombineerd met hoogwaardige materialen.

Voor de afdekramen van schakelmateriaal wordt zowel gekozen voor kunststof als hoogwaardige natuurlijke materialen als glas, edelstaal, chroom of 24 karaats verguld. Vele combinaties en uitvoeringen vindt u in de showroom van Domotica Vormgevers aan de Haagweg in Breda.

Door de verschillende materiaal- en kleurvariatiemogelijkheden past het schakelmateriaal van Domotica Vormgevers zowel in een design georiënteerde omgeving als in een tijdloze moderne of stijlvol klassieke omgeving.

Collectie schakelmateriaal

U vindt bij Domotica Vormgevers de volgende collecties:
- Gira
- Berker
- Merten
- CJC [cjcsystems.com]
- Jung
- Busch-Jaeger

Domotica Vormgevers heeft een uitgebreide showroom aan de Haagweg in Breda. Onze technisch interieurarchitecten zijn echter niet altijd aanwezig! Veel van onze projecten hebben aandacht op lokatie nodig, vandaar dat zij niet altijd in de showroom aanwezig zijn. Wij raden u dan ook aan een afspraak te maken. Zo bent u gegarandeerd van deskundig advies.

Mail ons voor het maken van een afspraak of bel met 076 – 522 58 50.