multi room audio

    Afstandbediening
 
 

  
   


  
  
  
 

Ooit moesten luisteraars genoegen nemen met een paar lokale zenders die zij op hun analoge toestel konden ontvangen. Maar dankzij digitale radio kunt u nu luisteren naar elke zender op de wereld zonder dat u uit uw stoel hoeft te komen.
 
Fascinerende en exotische radiozenders zijn ook voor u toegankelijk. Met een multi room audiosysteem heeft u overal in huis toegang tot de meest mooie radiozenders of tot uw eigen digitale muziekcollectie. Dat alles met één druk op de afstandsbediening. Een multi room audiosysteem maakt het mogelijk.
 
U kunt per ruimte bepalen welke muziek er gespeeld wordt. Maakt u een selectie uit uw eigen muziekcollectie of kiest u voor internet-radio. U kunt het per ruimte individueel bepalen.
  
Domotica Vormgevers heeft diverse systemen in huis. Daarnaast is Domotica Vormgevers officieel dealer van o.a. Sonos, Scandyna Podspeakers, B&W, Rotel en Dali en Revox. Zo zijn wij in staat om speakers toe te passen van een hoge geluidskwaliteit die tevens mooi zijn om te zien. Of zijn in te bouwen in wand of plafond.
  
Laat u bij Domotica Vormgevers uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de digitale muzieksystemen in uw woning.

Domotica Vormgevers heeft een uitgebreide showroom aan de Haagweg in Breda. Onze technisch interieurarchitecten zijn echter niet altijd aanwezig! Veel van onze projecten hebben aandacht op lokatie nodig, vandaar dat zij niet altijd in de showroom aanwezig zijn. Wij raden u dan ook aan een afspraak te maken. Zo bent u gegarandeerd van deskundig advies.

Mail ons voor het maken van een afspraak of bel met 076 – 522 58 50.