domoticasysteem

   Touchpaneel
  
 

    Intercom
 

   Touchpaneel

Het perfecte domoticasysteem

Bij Domotica Vormgevers kennen ze verschillende niveaus in een domoticasysteem, ofwel huisautomatisering. Van eenvoudige lichtregelsystemen die ook toe te passen zijn in bestaande woningen, tot de meest uitgebreide totaalsystemen die vaak alleen toe te passen zijn in een nieuwbouwwoning of een flinke renovatie. Dan kan verlichting, beveiliging, multimedia en toegangsverlening samengevoegd worden tot één eenvoudig bedienbaar totaalsysteem.

Domotica Vormgevers is gespecialiseerd in het toepassen EIB KNX systemen. De Europese standaard! Doordat er een grote hoeveelheid fabrikanten componenten leveren binnen dit platform, kan Domotica Vormgevers de techniek binnen uw woning integreren tot een eenvoudig bedienbaar totaalsysteem.

Voor haar multimedia voorzieningen maakt Domotica Vormgevers gebruik van diverse systemen. Van Sonos tot Revox of B&O. Domotica Vormgevers neemt deze producten gemakkelijk op in een netwerkomgeving zodat u overal in huis van uw centraal opgeslagen audio/ video kan genieten. Daarnaast kenmerken deze producten zich door een uitgesproken fraaie vormgeving en bedieningsgemak.

Ervaar het zelf

Bij Domotica Vormgevers in Breda kunt u zich uitgebreid laten voorlichten en zelf ervaren wat een domoticasysteem voor u en uw gezin kan betekenen. Of het nu gaat over het eenvoudig bedienen van verlichting of overal in huis uw muziekcollectie beschikbaar, een domoticasysteem van Domotica Vormgevers maakt het mogelijk.

Domotica Vormgevers heeft een uitgebreide showroom aan de Haagweg in Breda. Onze technisch interieurarchitecten zijn echter niet altijd aanwezig! Veel van onze projecten hebben aandacht op lokatie nodig, vandaar dat zij niet altijd in de showroom aanwezig zijn. Wij raden u dan ook aan een afspraak te maken. Zo bent u gegarandeerd van deskundig advies.

Mail ons voor het maken van een afspraak of bel met 076 – 522 58 50.