home


   

          

     Zien wie er aanbelt

  


       Installatieplan


      

Specialist in domotica

Gaat u binnenkort (ver-) bouwen of heeft u een woning gekocht in een project? Laat door Domotica Vormgevers een installatieplan voor u uitwerken. De technisch interieurarchitecten van Domotica Vormgevers zijn gespecialiseerd in domotica. Zo heeft u straks in huis alles op het gebied van verlichting, audio, video, internet en beveiliging, kortom uw domotica, goed geregeld.

U kunt het één keer goed doen. En waarschijnlijk is nu het moment. U heeft nu de mogelijkheid om te bepalen waar alles moet komen. Later als de muren gezet zijn en de plafonds gestort kunt u niet meer bepalen waar lichtpunten of stopcontacten moeten komen. Het is dus nu zaak na te denken over verlichting, internet, tv, inbraakbeveiliging, zonwering en alle andere aansluitmogelijkheden in uw woning. Met een goed installatieplan voorkomt u verrassingen na oplevering!

Domotica Vormgevers is lid van het selecte groepje Gira Systemintegrators. Dit zijn bedrijven, door Gira geselecteerd, met een hoog kennisniveau van domotica-systemen. In onderstaand filmpje ziet u hoe u met uw Apple iPhone, of iPad uw woning kunt bedienen.

 

Mooi schakelmateriaal

Ook voor mooi schakelmateriaal en de meest comfortabele lichtregelsystemen kunt u terecht bij Domotica Vormgevers. Prachtige schakelmateriaalprogramma’s waarin onzichtbaar lichtregelsystemen kunnen worden ondergebracht. Zo zet u met één druk op de knop een geweldige lichtsfeer neer. Ga het zelf ervaren bij Domotica Vormgevers aan de Haagweg in Breda.

Ontwerp & realisatie

U kunt de technisch interieurarchitecten van Domotica Vormgevers inhuren voor:

- installatieplan
- lichtadvies
- advies LED-verlichting
- compleet domoticaplan
- technische bouwbegeleiding
- complete invulling van uw domotica-installatie

Afspraak maken!

Domotica Vormgevers heeft een uitgebreide showroom aan de Haagweg in Breda. Onze technisch interieurarchitecten zijn echter niet altijd aanwezig! Veel van onze projecten hebben aandacht op lokatie nodig, vandaar dat zij niet altijd in de showroom aanwezig zijn. Wij raden u dan ook aan een afspraak te maken. Zo bent u gegarandeerd van deskundig advies.

Mail ons voor het maken van een afspraak of bel met 076 – 522 58 50.