projecten

 

Hieronder vindt u een greep uit de door Domotica Vormgevers gerealiseerde projecten.

[ Klik op de foto's voor meer foto's !! ]

 
 
 
 

Vakantievilla [Renesse]

Domotica Vormgevers heeft in deze prachtige vakantiewoning het ontwerp van de technische installatie verzorgd. En tevens in samenwerking met de elektrotechnisch installateur voor de technische implementatie gezorgd.

Deze villa is dan ook voorzien van een lichtregelsysteem, multiroom audio en een bioscoop met een high-end surround systeem. Natuurlijk is al het leidingwerk tot op detailniveau weggewerkt.

Domotica Vormgevers heeft het ontwerp gemaakt, het bouwteam begeleid op locatie en de technische domotica-implementatie verzorgd.

 Heren boerderij

  Heren boerderij [Gemeente Zaltbommel]

In deze volledig gerenoveerde boerderij heeft Domotica Vormgevers de technische installatie opnieuw ontworpen. Deze is volledig afgestemd op de wensen van de bewoners en voorzien van de modernste technologien. Deze boerderij is voorzien van een volledig geintegreerd domoticasysteem waarbij audio, video, verlichting, toegang, beveiliging, intercom en klimaatbeheersing op een comfortabele wijze zijn ingevuld zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn.

Domotica Vormgevers heeft het ontwerp gemaakt, het bouwteam begeleid op locatie en mede de technische implementatie verzorgd.

 

  Woning [Nootdorp]

Domotica Vormgevers heeft in deze prachtige nieuwbouw woning de technische installatie aangepast naar de moderne behoeften. Geen overdreven technisch voorzieningen maar een installatie afgestemd op de wensen van de bewoners.

Deze woning is voorzien van een lichtregelsysteem, prachtig lichtplan, en multiroom audio. Natuurlijk is al het leidingwerk tot op detailniveau weggewerkt.

Domotica Vormgevers heeft het ontwerp gemaakt, het bouwteam begeleid op locatie en de technische implementatie verzorgd.

 Boerderij

 

Boerderij [Etten-Leur]

Deze boerderij heeft Domotica Vormgevers voorzien van een prachtig lichtplan, lichtregelsysteem, multiroom audio en intercom met koppeling naar de telefooncentrale.

Domotica Vormgevers heeft het ontwerp gemaakt, het bouwteam begeleid op locatie en de technische implementatie verzorgd.

 Villa

  Villa [Rijen]

Domotica Vormgevers heeft voor deze strak ingerichte villa een gashaard met B&O tv ontworpen.

De zithoek is voorzien van een gashaard waar de B&O tv is ingebouwd. Op deze tv kan men naast gewoon tv kijken ook internetten en gamen.

Domotica Vormgevers heeft het ontwerp gemaakt, het bouwteam begeleid op locatie en mede de technische implementatie verzorgd.

 
 
  Villa [Breda]

Domotica Vormgevers heeft voor deze luxe villa onder architectuur een installatie-ontwerp gemaakt en een compleet domoticasysteem geïmplementeerd. Hiermee wordt de verlichting en de gordijnen bediend en het klimaat geregeld. 
 
  Appartement [Best]

Voor dit luxe penthouse heeft Domotica Vormgevers het complete domotica ontwerp gemaakt en gezorgd voor een juiste implementatie hiervan.

Het domotica ontwerp bestaat hierbij uit:
-centrale bediening van verlichting en zonwering
-bediening via touchpanelen
-compleet audio- video netwerk voor B&O
-beveiliging

 
 
  Woning [Oosterhout]

Voor deze prachtige woning heeft Domotica Vormgevers het installatie ontwerp gemaakt. Deze woning is door Domotica Vormgevers voorzien van een lichtregelsysteem, multiroom audio en een tv installatie waarbij er op tv internet kan worden bekeken. Tilburg
 
  Woning [Roosendaal]

Deze woning heeft Domotica Vormgevers voorzien van een compleet lichtregelsysteem en een multi room audiosysteem voor woonkamer en keuken.

Domotica Vormgevers heeft het infrastructuur-ontwerp gemaakt, de installatie aangepast tijdens de afbouw en de systemen toegevoegd.

De bewoners hadden niet verwacht dat het lichtregelsysteem zo fijn zou werken.

 
 
  Appartement [Domburg]

Dit luxe appartement heeft Domotica Vormgevers voorzien van een domoticasysteem dat de verlichting, de terrasstralers en de zonwering bediend. Tevens is dit appartement voorzien van een multi room audio systeem zodat overal muziek geluisterd kan worden.

Domotica Vormgevers heeft voor dit appartement het ontwerp gemaakt en de complete technische implementatie ingevuld. Zowel besturing van de woning als de gehele audio, video en internet invulling.

 
 
  Herenhuis [Roosendaal]

Voor de bewoners van dit herenhuis in Roosendaal heeft Domotica Vormgevers het complete domotica ontwerp gemaakt inclusief multi-media. Domotica Vormgevers verzorgde de complete implementatie van de elektrotechnische installatie met al haar domoticavoorzieningen.

 
 
  Appartement [Domburg] 

Dit luxe appartement heeft Domotica Vormgevers voorzien van een domoticasysteem dat de verlichting, de buitenverlichting, de terrasstralers, de zonwering en de temperatuur bediend. Tevens is dit appartement voorzien van een multi room audio systeem zodat overal muziek geluisterd kan worden.

Domotica Vormgevers heeft voor dit appartement het ontwerp gemaakt en de complete technische implementatie ingevuld. Zowel besturing van de woning als de gehele audio, video en internet invulling.

 Aan de Kade Breda
 
  Aan de kade [Breda]

Voor dit luxe appartement uit het project Aan de Kade heeft Domotica Vormgevers het domotica ontwerp gemaakt. Dit ontwerp bestaat uit:
-een lichtplan
-centrale besturing van verlichting en zonwering
-multi room audio
-bediening via touchpaneel

Tijdens de bouw van dit project zorgde Domotica Vormgevers voor de technische implementatie van het ontwerp.

 
  foto: Rob Veen
 
    
  Woning [IJsselstein]

De bewoners van deze woning hebben de woonkamer, keuken, hal en toilet verbouwd. Domotica Vormgevers heeft hiervoor een lichtplan en installatieplan gemaakt. Domotica Vormgevers heeft deze woning voorzien van een lichtregelsysteem in prachtig nieuw schakelmateriaal. Door middel van sferen is nu eenvoudig de verlichting te bedienen.

 
 
  Woonhuis [Tilburg]

Deze woning heeft Domotica Vormgevers voorzien van een compleet lichtregelsysteem, video-intercom en een multi room audiosysteem.

Domotica Vormgevers heeft het infrastructuur-ontwerp gemaakt. Tijdens de bouw is dit door de installateur van de aannemer gemaakt. Domotica Vormgevers heeft na oplevering de systemen aangebracht.

 
 
  Woonhuis [Breda]

Deze woning is voorzien van een uitgebreid domoticasysteem. Hiermee wordt de verlichting, temperatuur en de zonwering geregeld.

Domotica Vormgevers heeft voor deze woning het domotica-ontwerp gemaakt en voor de implementatie gezorgd.

 Badpaviljoen Domburg
 
  Badpaviljoen [Domburg]

Voor deze luxe appartementen heeft Domotica Vormgevers het complete domotica ontwerp verzorgd. Domotica Vormgevers zorgt in dit project ook voor de implementatie van het domotica-ontwerp. Marquant
 
  Woonhuis [Breda]

Deze nieuwbouwwoning is voorzien van een installatie die voorziet in de behoeften van haar bewoners. Domotica Vormgevers heeft hiervoor het ontwerp van de elektrotechnische installatie inclusief licht- en multimedia-plan gemaakt.

Domotica Vormgevers zorgde tevens voor de gehele technische implementatie. Vliegende Vennen
 
  Vliegende Vennen [Rijen]

Voor het project "Vliegende Vennen" in Gilze-Rijen heeft Domotica Vormgevers het domotica ontwerp gemaakt. De bewoners van deze 9 woningen hebben de aangeboden domoticatoepassingen enthousiast omarmt.


 
 
  Multi room audio [Breda]

In diverse woningen in de regio Breda heeft Domotica Vormgevers multiroom audio geïnstalleerd. Zo kunnen de bewoners in meerdere kamers in huis van hun gehele digitale muziekcollectie genieten.


    
  Woning [Eersel]

In deze woning heeft Domotica Vormgevers het lichtplan aangepast. De kunst en het meubilair komen nu veel beter tot hun recht. Tevens heeft Domotica Vormgevers een audiosysteem geplaatst in de woonkamer. De audio- en videoapparatuur zijn netjes opgeborgen in een dichte kast. De RF afstandbediening zorgt ervoor dat de apparatuur ook bediend kan worden wanneer de kast gesloten blijft.
  

 

  Woonhuis [Molenschot]

Deze woning heeft Domotica Vormgevers voorzien van prachtig nieuw schakelmateriaal en een compleet multi mediasysteem voor binnen en buiten.

Tijdens de verbouwing heeft Domotica Vormgevers de installateur begeleid tijdens het aanbrengen van de multi-media infrastructuur.

Zevenbergen

 
  Villa [Zevenbergen]

Domotica Vormgevers heeft in deze zeer strak ingerichte villa de technische installatie aangepast naar de moderne behoeften. Geen overdreven technisch voorzieningen maar een installatie afgestemd op de wensen van de bewoners.

Deze villa is dan ook voorzien van een lichtregelsysteem, multiroom audio en een digitale video invulling met Blue-ray. Natuurlijk is al het leidingwerk tot op detailniveau weggewerkt.

Domotica Vormgevers heeft het ontwerp gemaakt, het bouwteam begeleid op locatie en de technische implementatie verzorgd.

 

  Villa [Werkendam]

Domotica Vormgevers heeft in deze luxe villa een compleet lichtregelsysteem geïmplementeerd. Tevens is deze villa voorzien van prachtig nieuw schakelmateriaal.

 

 

  Loft [Eindhoven]

Voor een van de loft's uit dit prestigieuze plan in de binnenstad van Eindhoven heeft Domotica Vormgevers het lichtplan gemaakt. Aansluitend op dit lichtplan heeft Domotica Vormgevers het ontwerp voor de domotica installatie verzorgd.
Tilburg
 
  Villa [Tilburg]

Deze woning heeft Domotica Vormgevers voorzien van een compleet lichtregelsysteem, mediacenter en een multi room audiosysteem.

Domotica Vormgevers heeft het infrastructuur-ontwerp en het lichtplan gemaakt. Tijdens de verbouwing heeft de installateur de leidingen gelegd. Domotica Vormgevers heeft na oplevering de systemen aangebracht.