Advies

Laat u adviseren door de professionals van Domotica Vormgevers

Advies

Vooraf nadenken over uw elektrotechnische installatie loont

Vaak wordt er een installatie door uw architect geprojecteerd op basis van Nen1010. Echter deze installatie voldoet nooit aan al uw wensen. Dit was ook nooit de bedoeling van de Nen norm aangezien dit een veiligheidsnorm is. Wanneer dan de bouw in uitvoering is kunt u wijzigingen in uw installatie opgeven. Met daaraan gekoppeld de nodige kosten. Het is echter veel goedkoper om de complete installatie mee te nemen in de aanbesteding van uw woning. 
Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid installatieplan. In dit plan worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld: 
  • elektrische aansluitpunten (stopcontacten)
  • lichtplan
  • bedienen van verlichting in sferen
  • multi media (tv, muziek, internet, gamen etc.)
  • zonwering – gordijnen
  • inbraakbeveiliging

Advies

Schakelmateriaal

Bij Domotica Vormgevers vindt u schakelmateriaal individueel en anders. Unieke vormen en buitengewone materialen zijn de kenmerken van onze collecties. Een concept voor moderne mensen die bewust op zoek gaan naar rechtlijnige, maar toch elegante vormgeving gecombineerd met hoogwaardige materialen. Voor de afdekramen van schakelmateriaal wordt zowel gekozen voor kunststof als hoogwaardige natuurlijke materialen als glas, edelstaal, chroom of 24 karaats verguld. Door de verschillende materiaal- en kleurvariatiemogelijkheden past het schakelmateriaal van Domotica Vormgevers zowel in een design georiënteerde omgeving als in een tijdloze moderne of stijlvol klassieke omgeving.

Advies

Collectie schakelmateriaal

U vindt bij Domotica Vormgevers de volgende collecties:

Adres

Lavendelhof 44
4907 AV, Oosterhout (NB)

Telefoon

+31 6 244 802 91

Emailadres

info@domus-solutions.nl

Contactformulier

12 + 4 =

Domotica Vormgevers

De specialist op gebied van smart home oplossingen, aanleggen en aanpassen van elektrotechnische installaties en verlichting.

Bedrijfsinformatie

Lavendelhof 44
4907 AV, Oosterhout (NB)

Algemene voorwaarden
Privacy statement

Contactinformatie

info@domus-solutions.nl
+31 (0) 6 - 24 48 02 91