Multi room audio

Overal in huis toegang tot de meest mooie radiozenders of tot uw eigen digitale muziekcollectie. Dat alles met één druk op de afstandsbediening. Een multi room audiosysteem maakt het mogelijk.

 

Multi room audio

Overal uw favoriete muziek

Dankzij digitale radio kunt u nu luisteren naar elke zender op de wereld zonder dat u uit uw stoel hoeft te komen. Fascinerende en exotische radiozenders zijn ook voor u toegankelijk. Met een multi room audiosysteem heeft u overal in huis toegang tot de meest mooie radiozenders of tot uw eigen digitale muziekcollectie.

Dat alles met één druk op de afstandsbediening. Een multi room audiosysteem maakt het mogelijk. U kunt per ruimte bepalen welke muziek er gespeeld wordt. Maakt u een selectie uit uw eigen muziekcollectie of kiest u voor internet-radio. U kunt het per ruimte individueel bepalen.

Multi room audio

Diverse systemen

Domotica Vormgevers heeft diverse systemen in huis. Daarnaast is Domotica Vormgevers officieel dealer van o.a. Sonos, Scandyna Podspeakers, B&W, Rotel en Dali en Revox. Zo zijn wij in staat om speakers toe te passen van een hoge geluidskwaliteit die tevens mooi zijn om te zien. Of zijn in te bouwen in wand of plafond.

Laat u bij Domotica Vormgevers uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de digitale muzieksystemen in uw woning.

Adres

Hobokenstraat 557
4826 EJ, Breda

Telefoon

+31 6 244 802 91

Emailadres

info@domus-solutions.nl

Contactformulier

9 + 3 =

Domotica Vormgevers

De specialist op gebied van smart home oplossingen, aanleggen en aanpassen van elektrotechnische installaties en verlichting.

Bedrijfsinformatie

Hobokenstraat 557
4826 EJ, Breda

Algemene voorwaarden
Privacy statement

Contactinformatie

info@domus-solutions.nl
+31 (0) 6 - 24 48 02 91