Domotica

Of het nu gaat over het eenvoudig bedienen van verlichting of overal in huis uw muziekcollectie beschikbaar, een domoticasysteem van Domotica Vormgevers maakt het mogelijk.

DOMOTICA

Het perfecte domoticasysteem

Bij Domotica Vormgevers kennen ze verschillende niveaus in een domoticasysteem, ofwel huisautomatisering. Van eenvoudige lichtregelsystemen die ook toe te passen zijn in bestaande woningen, tot de meest uitgebreide totaalsystemen die vaak alleen toe te passen zijn in een nieuwbouwwoning of een flinke renovatie. Dan kan verlichting, beveiliging, multimedia en toegangsverlening samengevoegd worden tot één eenvoudig bedienbaar totaalsysteem. Domotica Vormgevers is gespecialiseerd in het toepassen EIB KNX systemen. De Europese standaard!

Doordat er een grote hoeveelheid fabrikanten componenten leveren binnen dit platform, kunnen wij de techniek binnen uw woning integreren tot een eenvoudig bedienbaar totaalsysteem. Voor haar multimedia voorzieningen maken wij gebruik van diverse systemen. Van Sonos tot Revox of B&O. Wij nemen deze producten gemakkelijk op in een netwerkomgeving zodat u overal in huis van uw centraal opgeslagen audio/ video kan genieten. Daarnaast kenmerken deze producten zich door een uitgesproken fraaie vormgeving en bedieningsgemak.

Domotica

Ervaar het zelf

Bij Domotica Vormgevers in Breda kunt u zich uitgebreid laten voorlichten en zelf ervaren wat een domoticasysteem voor u en uw gezin kan betekenen. Of het nu gaat over het eenvoudig bedienen van verlichting of overal in huis uw muziekcollectie beschikbaar, een domoticasysteem van Domotica Vormgevers maakt het mogelijk.

Domotica

Domotica zonder verbouwing

Domotica Vormgevers heeft als eerste in Zuid Nederland het revolutionaire domoticasysteem in huis waarbij u niet uw gehele woning hoeft te verbouwen. Dit systeem is uitstekend toepasbaar in bestaande woningen.

Door achter uw verlichting en schakelaars een intelligent blokje te plaatsen is het mogelijk uw installatie intelligent te maken. Dit heeft de volgende voordelen:

  • Verlichting en zonwering te bedienen via iPhone of iPad. (ook via Android)
  • Bediening door tijdfuncties op basis van zonsop- en ondergang.
  • Lichtsferen door eindgebruiker aan te passen.
  • Zeer eenvoudig in te stellen.
  • Verbruiksanalyse elektriciteit.
  • Installatie zonder hakken of breken!!

Adres

Lavendelhof 44
4907 AV, Oosterhout (NB)

Telefoon

+31 6 244 802 91

Emailadres

info@domus-solutions.nl

Contactformulier

11 + 6 =

Domotica Vormgevers

De specialist op gebied van smart home oplossingen, aanleggen en aanpassen van elektrotechnische installaties en verlichting.

Bedrijfsinformatie

Lavendelhof 44
4907 AV, Oosterhout (NB)

Algemene voorwaarden
Privacy statement

Contactinformatie

info@domus-solutions.nl
+31 (0) 6 - 24 48 02 91