Lichtadvies

Voor een deskundig lichtadvies bent u bij ons aan het juiste adres.

Lichtplan & lichtregelsystemen

Deskundig lichtplan

Voor een deskundig lichtadvies bent u bij Domotica Vormgevers aan het juiste adres. Geavanceerde lichtregelsystemen zorgen ervoor dat u met één druk op de knop een aangename sfeer in huis creëert. De deskundigen kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van led verlichting en hoe led kan bijdragen aan een prachtige sfeer in uw woning.

Het beste moment voor lichtadvies of voor de aanleg van lichtregelsystemen, mediacentra en audio systemen is vóór de bouw van een pand, of voordat een renovatie aanvangt. Maar natuurlijk zijn de medewerkers van Domotica Vormgevers deskundig genoeg om op elk gewenst tijdstip een mooie lichtsfeer voor uw woning te ontwerpen.

Lichtplan & lichtregelsystemen

Veel meer dan lichtregelsystemen

Naast het geven van lichtadvies en het aanleggen van lichtregelsystemen, staat Domotica Vormgevers ook bekend om haar deskundigheid op het gebied van multi room audio en domotica. U bepaalt zelf welke muziek er gespeeld wordt in de verschillende ruimtes van uw woning, en regelt zaken als beveiliging, multimedia en toegangsverlening met één eenvoudig bedienbaar totaalsysteem.

Lichtplan & lichtregelsystemen

Mooi schakelmateriaal

Ook voor mooi schakelmateriaal en de meest comfortabele lichtregelsystemen kunt u terecht bij Domotica Vormgevers. Prachtige schakelmateriaalprogramma’s waarin onzichtbaar lichtregelsystemen kunnen worden ondergebracht. Zo zet u met één druk op de knop een geweldige lichtsfeer neer.

Adres

Lavendelhof 44
4907 AV, Oosterhout (NB)

Telefoon

+31 6 244 802 91

Emailadres

info@domus-solutions.nl

Contactformulier

12 + 9 =

Domotica Vormgevers

De specialist op gebied van smart home oplossingen, aanleggen en aanpassen van elektrotechnische installaties en verlichting.

Bedrijfsinformatie

Lavendelhof 44
4907 AV, Oosterhout (NB)

Algemene voorwaarden
Privacy statement

Contactinformatie

info@domus-solutions.nl
+31 (0) 6 - 24 48 02 91